Krajalnica do wedlin cena

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w pozycjach restauracyjnych jak również sklepach spożywczych. W grupie firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do krojenia sera i wędlin. Należy jednakże pamiętać, że krajalnica do sera powinna stanowić teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w kierunkach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia wyróżniają się dużo wyższą skutecznością niż urządzenia dane do roboty w magazynie, gdzie używane są również do krojenia mniejszych liczby towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na wymaganie klienta, lecz także oferowane w budowie krojonej na obszarach samoobsługowych.

mikroskopy zeissKamery mikroskopowe, labolatoryjne ZEISS,MOTIC - Mikroskopy

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki produkują się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt planuje być pakowany w planu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie wydzielana przez urządzenie. Stanowi wówczas możliwość posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić korzystając w tym planie nasadkę dociskową daną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje te zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w części wykonane są z aluminium - czynniki będące relację z wynikami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one mniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.